Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kezdjem el használni az oldalt?

Nagyon egyszerű a folyamat.
Beregisztrálás után a domain hozzáadásánál a saját weboldala(i)d domainjét (pl. seoguard.hu) kell hozzáadnod. Ezután kiválasztod, hogy melyik oldaladat szeretnéd kezelni, majd a jobb felső dobozba bemásolhatod a linkpartnerek / linkgyűjtemények / vásárolt helyekről beszerzett linkjeidet. Feltöltés után a rendszer azonnal megkezdi ezen oldalak ellenőrzését, megvizsgálja a linkjeid jelenlétét. Ezt egyébként a rendszer ezután beavatkozás nélkül automatizáltan el fog végezni helyetted és ha valahonnan törlik a linkedet emailben értesíteni fog róla.

Biztonságos az oldal használata?

Teljes mértékben!
Rendszerünk motorja egyedileg lett fejlesztve, ezáltal forráskódját rajtunk kívül senki nem ismeri.
A böngésződ és a weboldal közötti kommunikációt egy 256 bites SSL kulccsal titkosítjuk.
Adatbázisban a jelszavakat SHA algoritmussal kódoltuk. Az esetleges jelszó feltörési kísérletek ellen IP cím szintű tiltással védekezünk.
Saját weboldalaink linképítését is a SEO Guard ellenőrzi!

Miért csak egyszer küldtök levelet link vesztés esetén és miért kell bejelentkeznem, hogy újra emailt kaphassak?

Képzeld el, hogy most regisztráltál be az oldalra, egy régebbi linképítés eredményét feltöltöd, amely mondjuk 100 db linket jelent, melyből 25 db már nem is él. Te szeretnél 25 db email kapni tőlünk pár perc alatt?
Nem vagyunk híve a spammelésnek és nem is szeretnék semelyik email szolgáltató fekete listájára kerülni.

Milyen gyakran ellenőrzi a rendszer a linkjeim jelenlétét?

A linkfeltöltés után azonnal bekerül a sorba és ellenőrizzük, majd az első ellenőrzés után alapértelmezetten 5 naponta látogatunk el minden egyes rendszerünkbe feltöltött weboldalra.